KESÄN 2024  PÄIVÄLEIRIT

Satumaiset irlannincobit, viehkeät vuohet, pikkuinen aasi, tallikissat ja -puput odottavat kesän leiriläisiä! Kesä- ja heinäkuussa päiväleirejä järjestetään tiistaisin ja torstaisin, kello 9.30-16. Päivään sisältyy kotiruokalounas ja välipala. Sovittaessa lapsen voi tuoda aikaisemmin / hakea myöhemmin.

PIENET TUPSUJALAT

5-10- vuotiaat lapset, tämä on kutsu teille hyvän mielen puuhapäivään mukaan!

Leikitään vuohien kanssa agility-radalla, ja suoritetaan ruusukkeet diplomin kera hienosta toiminnasta! Kuka saa Täplä-aasin hyppäämään esteen?

Innostuessamme jatketaan esterataa keppareiden kanssa.

Syödään kotiruokalounasta laavulla.

Päivässä opettelemme leiriavustajien kanssa turvallisesti hyviä hevostaitoja, puunaamme satumaisia irlannicobeja, harjoittelemme varustamista ratsuiksi tai kärryjen eteen. Teemme retken lähiluonnossa kavion kopseesta nauttien.

Sään salliessa nautitaan viltillä välipalaa varsojen elämää laitumella ihastellen.

Leiripäivissä pidetään yllä hyviä kaveritaitoja, autetaan toisiamme, tsempataan kaikki yli esteiden ja kikatellaan vatsalihakset kipeiksi. Leikitään ja askarellaan ajan salliessa.

Päiväleirille et tarvitse mitään aikaisempaa kokemusta ja kaikki hevospuuhat tehdään omaa taitotilaa kunnioittaen.

Leiri täytetään ilmoittautumisien mukaan. Paikkoja tälle leirille 6.

Tiistait kesäkuussa: 4.6. 11.6. 18.6. 25.6. kello 9.30-16

Heinäkuussa: 2.7. 9.7. 16.7. 23.7. kello 9.30-16

Päiväleirin hinta 85€ / päivä. 220€ kolme päivää kesän 2024 aikana.

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella.

ISOT TUPSUJALAT

11-15- vuotias nuori, tämä on kutsu sinulle päiväleirille satumaisten irlannincobien pariin!

Oletko haaveillut satumaisesta hetkestä pitkäjouhisen irlannincobin kanssa? Tässä päivässä me tehdään haaveista totta! Puunataan irlannincobit kuvauskuntoon, kaivetaan kamerat esille ja toteutetaan satumaisia kuvia.

Syödään kotiruokalounasta laavulla ja sään salliessa viltillä välipalaa varsoja laitumella ihastellen.

Päivässä opettelemme turvallisesti hevostaitoja. Tärkeitä hevosen kanssa tarvittavia maasta käsittelyoppeja, sekä halitaan ja opetellaan varsojen kanssa toimimista. Varustetaan hevoset yhdessä ratsuiksi tai kärryjen eteen. Ajan salliessa puunaillaan varusteita ja puuhastellaan kaikenlaisia talliaskareita.

Päiväleirille et tarvitse mitään aikaisempaa kokemusta ja kaikki hevospuuhat tehdään omaa taitotilaa kunnioittaen.

Leiri täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Paikkoja leirille 10.

Torstait kesäkuussa: 6.6. 13.6. ja 20.6. 27.6. kello 9.30-16

Heinäkuussa: 4.7. 11.7. 18.7. 25.7. kello 9.30-16

Päiväleirin hinta 85€ / päivä. 220€ kolme päivää kesän 2024 aikana.

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella. 

Varaa paikkasi päiväleirille tästä!

Varaa oma paikkasi tästä! Ilmoittautuminen on sitova. 

Laita viesti kenttään tieto mihin päivään / päiviin osallistut ja mahdolliset ruoka-aineallergiat. Vahvistamme varauksesi sähköpostilla.

Woimahevosen   kurssipäivät

Kesällä 2024 järjestämme kaksi matalankynnyksen kurssipäivää yhteistyössä Woimahevosen Sallan kanssa. Tule oppimaan uutta hevostyöskentelystä!

Salla on koulutukseltaan kuntoutuksen ohjaaja (AMK), sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaaja sekä hevosavusteisen mindfulnessin ohjaaja. Sallan tunneilla keskitytään kehotietoisuuteen ja siihen, miten oma keho ja mieli vaikuttaa hevoseen. Joskus jo pikkuriikkinen muutos saa aikaan ison eron! Sallan tunneilla kaikki tunteet ovat sallittuja ja tulet huomioiduksi lempeästi omana itsenäsi. Keho ei koskaan toimi yksinään ilman mielen vaikutusta, joten tunneilla keskitymme kokonaisvaltaisesti ratsukon kehojen käyttöön sekä mielentilaan. Tarkoituksenamme on, että molemmat osapuolet nauttivat tekemisestä! 

30.6.2024 KELLO 11-17 WOIMAHEVONEN: LEMPEÄN HEVOSTELUN KURSSI

Lempeää läsnäoloa ja heppailua koko päivän mitalta.

Pehmeä sukellus hevosten maailmaan: aamupäivällä tehdään hevosavusteisen mindfulnessin harjoituksia ja nautitaan hevosten seurasta niitä hoidellen. Opitaan uusia juttuja hevosen käyttäytymisestä: miten oma käyttäytymiseni ja vireystilani vaikuttaa hevoseen? Miten ihmisen kanssa työskentelystä tehdään hevosellekin mukavaa? Iltapäivällä ratsastamme lempeästi ja rauhallisesti omaa kehoa ja hevosta kuunnellen. 

Aikuisten päiväleirin kautta voit palata vanhan harrastuksen pariin, tai voit tulla tutustumaan hevosiin ihan ensimmäistä kertaa. Voit myös vain käväistä hevosen selässä tai olla menemättä selkään lainkaan; osallistut juuri sillä tavalla kun sinusta hyvältä tuntuu!


Kurssin ohjaa Salla Forsman (sosiaalipedagoginen hevostoiminta-ohjaaja, hevosavusteisen mindfulnessin ohjaaja)

  • Päiväkurssin kesto 6h

  • Päiväleirille ilmoittautuminen ennakkoon viimeistään 16.6. osoitteeseen hookedonhevoselamyksia@gmail.com tai alla olevalla lomakkeella.

  • Hinta 140€, sisältäen aamukahvit, keittolounas ja iltapäiväkahvit

  • Päiväleiri vaatii toteutuakseen vähintään 8 osallistujaa

  • Kurssimaksu maksettuna ennen kurssille saapumista.

21.7.2024 kello 10-15 WOIMAHEVONEN: AIKUISTEN ARKAJALKOJEN KURSSI

(tällä kurssilla ei ratsasteta)

Ihanat hevoset vetävät puoleensa kuin magneetti, mutta eihän niiden kanssa voi arempi ihminen toimia? Harjaaminen saa sydämen tykyttämään, takajalkoihin en ainakaan halua koskea?

Olet lämpimästi tervetullut aikuisten arkajalkojen kurssille, jossa peloista ja jännityksestä saa puhua! Tällä kurssilla työstämme pelkoa maasta käsin, opetellaan lukemaan hevosen kehon kieltä ja keskitytään huomioimaan, millainen on oma pelkoreaktio ja miten sitä saadaan kesytettyä. Voit olla hevosten kanssa ihan aloittelija tai jo kokeneempikin harrastaja.

Kurssin tavoitteena ei ole tulla rohkeaksi hurjapääksi vaan tutustua omaan itseen ja tapaan reagoida pelottaviin asioihin. Pienennetään yhdessä pelkoa niin, että hevosten seurassa voisi nauttia enemmän ja pelätä vähemmän.

  • Kurssin kesto 5h 

  • Päiväleirille ilmoittautuminen ennakkoon viimeistään 7.7. osoitteeseen hookedonhevoselamyksia@gmail.com tai alla olevalla lomakkeella.

  • Hinta 120€, päivään sisältyy kahvit ja suolaiset kahvileivät

  • Kurssi vaatii toteutuakseen vähintään 8 henkilöä 

  • Kurssimaksu maksettuna ennen kurssille saapumista.

Varaa paikkasi tästä!

Varaa paikkasi Woimahevosen päivä-kursseille tästä, viimeistään kahta viikkoa ennen kurssipäivää.

Ilmoittautuminen on sitova. Vahvistamme varauksesi sähköpostilla.