Hinnasto

Maksu onnistuu mobile paylla, paikan päällä käteisellä, epassilla tai ennakkomaksuna laskulla


Hyvän mielen hevoshetket

Varaa aikaa noin 1,5h. Hyvän mielen hevoshetki kärrytellen tai ratsain, kentällä tai luonnosta nauttien.  Hevonen hoidetaan ja varustetaan itse tarvittaessa apua saaden.

45€

Ryhmässä pidempään maastoon!

Varaa aikaa noin 2,5h. Ryhmämaastoon lähdetään minimissään kolmen, maksimissaan kuuden ratsukon voimin ratsastajien toiveiden ja taitojen tahtiin. Huomaa, että ryhmässä voi olla rauhallisempaan tahtiin haluavia ratsastajia. Hevonen hoidetaan ja varustetaan itse tarvittaessa apua saaden.

65€

Vaellus laavulle 

Laavulle vaelletaan monimuotoisen ja upean maaston halki Mallasselän upeita maisemia ihaillen. Laavulla jalkaudutaan makkaraa tai vaahtokarkkeja paistamaan lämpimän kaakaon tai kahvin kera. Minimi osallistuja määrä kaksi ratsukkoa. Hevoset hoidetaan ja varustetaan itse tarvittaessa apua saaden. Varaa aikaa noin kolme ja puoli tuntia.

120€

Yksityistunti

Omaa aikaa irlannin cobin kanssa vain sinulle. Varaa omaa-aikaa noin 2h. Hoidetaan hevonen yhdessä ja käydään kaksin maastossa.  

100€

Tapahtumaan mukaan

Harvinainen välimeren miniaasi ihasteltavaksi ja rapsutettavaksi, poni lasten ratsuksi tai isompi irlannin cob tapahtumaan mukaan!

alk.300€

Eläinten hoitotuokio 1 tunti

Ruokitaan ja hoidetaan eläimiä yhdessä. Letitetään irlannin cobien pitkiä ja paksuja harjoja. Harjataan aasin karkeaa karvaa ja annetaan vuohien nauttia rapsuttajan läsnäolosta.

20€


Hyvänmielen hevostunti                                                   30€

  • Harrastukseen tutustuville: hyvänmielen hevostelutunnilla tutustutaan hyviin hevostaitoihin; kuinka hevonen varustetaan? Kuka hevosen jalkojen liikuttaa? Miten sinne selkään kiivetään ja ratsastajan halutessa koetaan, kuinka neljä vahvaa jalkaa kyydissä olijaa kuljettaa
  • Hevostaitoja kerryttäneille: hyvänmielen hevostelutunneilla suoritetaan leikkimielisiä, hevostaitoja tarvitsevia tehtäviä kentällä maasta tai selästä käsin, tai ohjasajaen.

Milloin? 

Sovittaessa milloin vain! Minimi ryhmäkoko kaksi ratsukkoa. Vakiotunnit pyörivät:

  • Harrastukseen tutustuvat hyvänmielen hevostelijat: joka torstai kello 18-19
  • Hevostaitoja kerryttäneet hyvänmielen hevostelijat: joka keskiviikko kello 18-19Mammamaasto                                                                   27€

Hyvänmielen kävelymaasto. Varaa aikaa noin 1,5h.


Matalalla kynnyksellä maastakäsin hevosen kanssa    40€

Kahden tunnin maastakäsittely harjoituksia hevosen kanssa. Yhden päivän suorittaneille hyvitys viiden kerran korttiin!


Lasten ja aikuisten puuha-aamupäivät                           75€

Kesälauantaiden aamupäivät kello 9-12. Yhteishinta aikuiselle ja lapselle. Sisältää eväshetken laavulla (Kahvi/mehu ja kahvileipä)


Kesän 2024 päiväleiri              85€ 1 päivä / 220€ 3 päivää

Kesä- ja heinäkuussa tiistaisin ja torstaisin päiväleiri kello 9.30-16.


Viiden kerran kortti                                                          135€

Kortti toimii hyvänmielen hevostunteihin ja mammamaastoihin.